Land

Land är singularis för länder och länder finns överallt utom i havet och i rymden, För att dela upp olika länder har länderna fått olika flaggor för att kunna se skillnad på länderna. FN har även satt ut Landsgränser mellan länder så att ingen ska behöva tro att de tillhör ett annat land än de gör.

När FN delade upp länderna nu senast 2008 fick vi svenska Sverige, engelsmännen fick England, Kurderna fick....eeeh, finnarna fick Finland Osv. Oftast kallas du det där du kommer ifrån. Är du från turkiet kallas du turk, är du från grekland kallas du grek eller Stavros.

Varför vi har så många olika länder beror till största del på språket, maten och frisyrerna, i Kina pratar man mandarin, man äter mandarin och alla har likadan frisyr(Typiskt monotont land/Tråkigt) I Frankrike däremot pratar man franska, äter sniglar och har de trendigaste frisyrerna som finns i hela världen, mycket beroende på att alla frisörer är från frankrike eller tjejer.
I Sverige pratar vi svenska och till viss del Engelska(om man räknar med att vi har Amerika i vårt styre) Vi äter blodpudding och alla här har Dalapage-frisyr, det är en typ av pagefrisyr som blev känd under gustav vasas tid, det är som en helt vanlig page-frisyr med det undantagen att man klippt ut en lucka för ansiktet, man får sjukt ful lugg, men heltheten är enastående och det svenskaste sigillet vi har kvar idag.


Kommentarer
Postat av: burgschki

du är fantastisk!

2010-03-24 @ 21:14:00
URL: http://ingensagan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0