Tobak

Tobak är en faktiskt en växt och inget uppiggande medel som ni trodde när ni skulle få läsa detta. Tobak är precis som alla våra växter, den gror ifrån marken och bladen rullas ihop och röks, om man är man så röker man det utan filter, om man är kvinna så röker man det med filter. Filtret rensar bort manliga hormonet 17β-hydroxiandrost-4-en-3-on, (i folklig mun testosteron). Och det är det som skiljer männen från kvinnorna. Tobak växer oftast 1-15 grader nedanför ekvatorn och måste gödslas oerhört mycket under vinterhalvåret, av tobak kan man få mängder av sköna grejjer; Snus, cigaretter, cigariller, cigarrer och tobaksblommor.
Det finns inga Egentliga skäl till varför man inte ska börja med tobaksrökning, mest skäl som lungcancer och dålig andedräkt, detta är myter. Vill man se cool ut ska man självklart ha tobak i munnen. Kolla Clint Eastwood till exempel. Sen finns det sköna slogans så som : "Känns folk röker Kent" osv.
Vill du fördjupa dig i tobaksträsket och eventuellt bli beroende tycker jag att du ska ta dig till närmaste pressbyrå eller livsmedelsaffär och köpa "ett paket av varje" eller en så kallad "Tobaksbuffé" då får du själv känna på livet bakom kulisserna så att säga.

RSS 2.0