Tiger

Tiger tillhör ordklasserna substantiv och verb, EN tiger är ett djur. Och när man Tiger så håller man tyst. Jag tänkte förklara båda orden, men verbet tiger är inte så kul, så jag skriver mycket om djuret istället.
Tigern ser ut som en stor randig hund typ, jävligt små öron och svarta ränder på en röd kropp. Lite vit under hakan och ganska snygga ögonbryn. Tigern lever i djungler världen över och dricker mycket vatten, därav ränderna på kroppen. För att fånga en tiger behöver man en stor håv eller massor med prinskorv som man lägger i en lång rad fram till ett hål som tigern ramlar ner i, där har man satt vassa pålar i botten så att tigern spetsas och dör. Detta alternativ är inte bra om man vill ha sin tigern levande för att använda den i cirkusar och nöjesfält.
Tigern upptäcktes 1429 av en upptäcktsresande vid namn Mannfred Mann som gjorde en expedition genom Österrike, "DÄR på torget stog tigern och väntade på att bli upptäckt" skriver Mann i sin biografi; "När jag hittade tigern i Österrike"

RSS 2.0