Flagga

En flagga är en tygbit som man hänger i en pinne som är 30 cm eller längre, är pinnen kortare räknas inte detta som flagga utan som vimpel eller pinne med tyg i.
Flaggor används för att berätta vad man tycker om vissa saker eller visa vilket land man bor i eller kommer ifrån. Många länger har flaggor för att visa att dom är ett land.

Färgguide till flaggor (vad betyder flaggan i ditt land?) :
Blå - Landet har mycket färskvatten och himmel.
Grön - Landet försörjer sig på sin gräsexport.
Röd - I landet finns invånare med rött blod.
Gul - Landet har köpt mycket gräs från ett land med grön flagga och torkat det och på så sätt fått hö/halm/citrus.
Orange - Landet tycker att morötter är årets grej.
Svart - Landet har natt på nätterna och dag på dagarna.
Vitt - Landet är lämpligt för skidåkning.
Grått - Landet är tråkigt.
Brunt - Landet har avlat fram 10 st eller fler duktiga bergsklättrare.
Rosa - Landet är från ett annat land.
Lila - Landet har inte låtit den röda färgen torka på flaggan när dom målade på med blått. (vilket är omoraliskt och fel)
Beige - Samma betydelse som brun.
Genomskinlig - Genomskinlig färg är ingen färg, utan tyder på att någon har glömt att hissa sin flagga på utsatt flaggtid.

Om ditt lands flagga även har ett motiv så betyder det att någon har satt dit det motivet på flaggan så att flaggan ska ha det motivet.

Flaggtid/flaggdag :
En flaggtid är en tid som man får ha flaggan uppe på. I vårt land (Sverige) gäller flaggtiden 0600 till 1800, missbruk beivras och kan i värsta fall leda till upp emot 4 års sluten vård.

Flaggdag är de dagar du ska ha flaggan uppe, tillexempelt när någonting stort händer i vårt land eller när något roligt har hänt för längesen, flaggdagar är skottårsanpassade(fasta) och gäller samma datum varje år istället för att behöva skjuta på dom som med alla andra dagar under skottår.
Flaggar du inte under flaggdagar blir straffet värre än om du flaggar över flaggtiden, Det grövsta man någonsin dömt någon för för att inte ha "flaggat" är dödsstraff fyra gånger.
Ett dödsstraff fyra gånger innebär att man dödar brottslingen fyra gånger istället för en som gäller för vanliga borttslingar, men enligt de styrande har man alltså tagit så hårt på att inte "flagga" och tycker att en "icke-flaggare" är fyra gånger värre än tillexempelt en massmördare eller diktator.

Flaggdagar värda att komma ihåg :

Fettisdagen (när man äter semlor eventeullt hetväggar)

Växlapengar-dagen (den dagen då man växlade pengar självmant)

Ryan-Air-dagen (dagen då ryan air bildades)

Soldagar (alla dagar då solen lyser)

Isbjörnsdagen (dagen då isbjörnen dör ut helt)

Hushållsmaskinsdagen (dagen då du inhandlat en ny hushållsmaskin, begagnat räknas ej)

Godmorgondagar (dagar då du börjar dagen med att säga godmorgon)

Saskiadagen (infaller varje år för den som heter Saskia, Ofta på julafton, kolla med din närmsta kyrka när du har din Saskiadag, GÄLLER BARA DOM SOM HETER SASKIA I FÖRNAMN)

Tack för ordet

Garderob

Garderoben består av olika trästycken som klistrats ihop utav människor i U-länder, en garderob har man till att ha sina saker i, det är precis som ett kassaskåp fast utan en svår kombination, garderoben saknar helt låsanordningar.
Människor köper garderober mest för at dom är billiga, eftersom användningsområdet är så löjligt litet så brukar folk ställa garderoben i garaget och använda som skåp.

Skog

Skog är en typ av miljö som finns i skogen, en skog består av över 20 träd, under 20 träd och över 10 träd är skogen en dunge. Och om träden är ännu färre än 10 så säger man antalet och säger träd efteråt.
Skogen finns för att djuren ska ha någonstans att bo, detta gäller i första hand vilda djur, men i andra hand även människor och tamdjur, det är inte så många människor som har valt att bosätta sig i skogen eftersom att H&M skulle ligga så långt bort då.

Skogen består till mesta del av luft, men även träd, kanske stenar, jord, mossa, svamp, kryp och sopor, många väljer att slänga sina sopor i skogen och i övriga naturen, vilket är väldigt miljövänligt, eftersom att det inte behöver eldas upp, det ligger ju i skogen.
Skogen saknar tak, så om du ska till skogen, ta på dig en hatt eller ett paraply och bär aldrig runt på elektriskt utrustning i skogen, ifall det skulle börja regna.

Även blommor växer vilt i skogen, till dessa hör : blåsippor, malört, fingerborgsblomma, koljafilé och sjukhusblomma.

RSS 2.0